Viva Black/Gretli o Heidi – ny musik i Reaktorhallen

I den fantastiskt unika Reaktorhallen uruppfördes ny musik av Viva Black/Gretli o Heidi den 12-13 februari. Det var ett program bestående av musik komponerad av Catharina Backman, Carin Blom, Filip Augustsson och undertecknad. Det blev två mycket speciella konserter. Smakprov på musiken kommer att läggas upp så småningom. Jag bidrog med ett stycke jag kallade Mal Sirine. Jag träffade trumslagaren Christopher Cantillo och samplade en mängd av hans små klockor och gongar och byggde stycket på och runt dessa ljud. Nedan kan ni se hur det såg ut och här kan ni lyssna på min komposition Mal Sirine

Viva Black
Eva Lindal – violin
Filip Augustsson – akustisk bas
Christopher Cantillo – trummor och percussion
Gretli o Heidi
Catharina Backman – glas
Carin Blom – glas

OriginalPhoto-476960909.621509

Publiken fick åka hiss rakt ner i underjorden i omgångar då hissen inte rymde så många.

IMG_5417

Orkestern!

IMG_5432