Sheet music

Noter

Länken nedan leder till noter på de flesta låtar på albumen Lundin/Danemo Kvartett “Music For Dancers And Dreamers” och Lundin Danemo Kvintett “Nat”. Alla noter är C-stämmor i pdf-format och går fint att ladda ned, skriva ut och spela.

Låtar Lundin Danemo Kvartett/Kvintett

Här jag lagt upp i stort sett alla låtar från min allra första CD, Baraban. Utgiven av Dragon Records 1991. Rätt så gamla låtar med andra ord.

Låtar Peter Danemo Kvartett Baraban

Nästa länk är till en sida med några av mina låtar från olika band, Två låtar som Trinelise Væring skrivit fantastiska texter till, båda inspelade på CD av henne själv, samt några instrumentala.

Diverse låtar

Utöver en mängd låtar har jag även ett stort antal arrangemang för 6 blås, gitarr, bas och trummor (mitt kapell). Hör av er ifall ni skulle vilja använda min musik. Låtar är bara att använda och spela. För arrangemangen vill jag ha lite ersättning för noterna då det ligger mycket arbete bakom. Då får ni transponerade stämmor och partitur.

Jag planerar även att försöka få till någon slags webshop eller liknande där det ska gå att ladda ned, samt köpa noter och även outgivna live-inspelningar mm. Det kommer att ta lite tid innan jag lyckas med det.

Men, kort och gott. Hör av dig/er ifall ni vill spela min musik!